“Meelevend, warm,
meedenkend
en aanvoelend.”

Eveline Rosenhart | Celliste

"Je hebt echt prachtig gespeeld en wat een warme klanken, drie ontroerende momenten (Fauré- Apres un rêve; Debussy- Rêverie; Elgar- Salut d’amour). Dank ook voor je advies hierbij en je bezoek bij mij thuis; dat gaf op voorhand al veel vertrouwen. Iedereen die ik nadien heb gesproken had het ook over jouw cellomuziek, ze vonden het allemaal erg mooi, emotioneel en passend. Regelmatig geniet ik nog van jouw CD, fijn en rustgevend en ook goed om in deze periode af en toe mijn gedachten te ordenen."

Rob

 

"Tijdens de herdenking na het overlijden van mijn lieve vrouw is de bijeenkomst omlijst, gesierd kan ik beter stellen, door muziek gespeeld door Eveline Rosenhart. Een passender, respect- en stijlvoller dimensie tijdens een herdenking kan ik me niet voorstellen. Onze herdenking vond plaats in een oude kerk en het geluid van de cello van Eveline Rosenhart gaat door je ziel, je hele “wezen”. Bij iedere emotionele schakering is een passend fragment te vinden, zo hadden wij Tschaikovsky, Rachmaninov, Saint Saens en Felix Mendelssohn op ons palet. Uit reacties naderhand bleek voor velen de juiste snaar te zijn geraakt. Zo hebben wij dit zelf ook ervaren. De live gespeelde muziek is een wezenlijke toevoeging aan het karakter van een herdenking en biedt troost. De professionaliteit, maar ook de opstelling en attitude van Eveline vóór, tijdens en na de herdenking was voor ons hartverwarmend en onvergetelijk."

Song en Dick

 

"Het was voor ons, en aan de reacties te merken voor iedereen, prachtig en gepast om jullie gezamenlijke muziek bij de uitvaart te hebben, en extra bijzonder dat je bereid was om op mijn vader's cello Bach te laten klinken. Mede namens Helene wil ik je nogmaals dankzeggen voor de betrokken wijze waarop je aan de ceremonie hebt meegewerkt, en voor jouw en jullie mooie spel."

Hajo

 

"Wat was het fijn dat je tijdens de uitvaart van mijn vader hebt gespeeld. Je hebt niet alleen ons ontroerd met je spel, maar ook de vele aanwezigen, waarvan de meesten nog nooit in de Vrijzinnig Hervormde Kerk waren geweest. Sliedrecht ligt in de Alblasserwaard, en telt veel 'zware' geloofsgenootschappen. Dat nu de uitvaart van mijn vader iedereen onder 1 dak heeft gekregen is voor ons fantastisch. Maar dat iedereen vol lof was over de dienst en vooral de muziek bijzonder en mooi vond, is een kompliment dat we graag met jou willen delen. Muziek brengt toch mensen samen, en we hopen dat we een trend gezet hebben en er meer mensen voor 'live' muziek kiezen bij bijzondere gelegenheden."

Marijke

LINKS

 

Persoonlijke begeleidsters:

Pianiste - Lauretta Bloomer.
Samen met Lauretta heb ik mijn eerste CD “Bewogen afscheid” opgenomen in Amsterdam op haar woonboot. Zij is mijn live pianiste en speelt met mij samen op de geluidsdrager tijdens uitvaartdiensten als ik alleen gevraagd word.

Gitariste - Olga Franssen olgafranssen.nl
Met haar samen nam ik de CD “Bewogen afscheid 2" op in Bussum, bij haar thuis.

 

Uitvaartonderneemsters:

Alfineuitvaarten.nl

Alfine uitvaarten is een kleinschalige onderneming met 2 vestigingen in Doorn en Baarn.

Moniek van mens en marion Kroezen zijn de 2 uitvaartonderneemster met wie ik graag samenwerk .

Marinkadehaan.nl

De uitvaartonderneemster uit de regio Apeldoorn /Zutphen met wie ik erg graag en fijn mee samenwerk.

Almauitvaartzorg.nl
Barbara Alma, die net als ik lid is van het netwerk uitvaartvernieuwers en de regio Naarden en t Gooi bedient.

Ave-verum.nl
Ans Hovius en Carolien van Wijchen: De uitvaartonderneming in Rozendaal en Velp die bestaat uit 2 doortastende, alternatieve en zeer capabele vrouwelijke onderneemsters!

Tumulus.nl

In Huissen waar ik ook woon heb ik me al verscheidene keren ingezet voor 'Tumulus', het uitvaartbedrijf van Joke van de krans en Jalb Schut ; een onderneming met een eigen rouwhuiskamer , zowel in Bemmel als in Huissen.

uitvaartvernieuwers.nl

Bij het Netwerk Uitvaartvernieuwers hebben zich veel mensen aangesloten die onder meer werken in de stervens-, uitvaart-, ritueel- of rouwbegeleiding of zich bezighouden met het maken van muziek, foto's, drukwerk, kisten, lijkwaden, grafmonumenten, urnen en nog veel meer.

Diversen:

grafkisten.com

Radboud Spruit levert prachtige handgemaakte milieuvriendelijke grafkisten

 

Ritueel/rouwbegeleiders:

Iemand die een stukje met je meeloopt en meedenkt:

Joke van Eck - Markantinfo.nl
Esther van Duijnhoven - Odeaanjeleven.nl

 

Beeldend kunstenaar:

Beppy Schut - osogaia.com Urnen en persoonlijke gedenktekens


 LinkedIn


Persoonlijk advies?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of persoonlijk advies? Neem gerust contact met mij op.


Klik hier om contact met mij op te nemen via de website.